Yunet
 

Izbori

SNS: Gotovo je sa politikom „što gore, to bolje!“

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 4. mart 2022. • 10:45 •

SNS: Gotovo je sa politikom „što gore, to bolje!“

Posle skrnavljenja bilborda po Novom Sadu sa kandidatima liste za parlamentarne izbore „Aleksandar Vučić-zajedno možemo sve“ , na red su došle i prostorije mesnih odbora naše stranke u Kosovskoj ulici i na Bulevaru oslobođenja.

Poslušnici Brajana Brkovića i verne sluge Dragana Đilasa, nastavljaju da sprovode teror među Novosađanima, uništavajući javnu imovinu. Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje nasilnicima da će jedini odgovor našeg članstva biti još marljiviji rad u interesu sugrađana. Nova radna mesta, novi vrtići, škole, zelene površine, mostovi, privlačenje domaćih i stranih investitora, gradnja, a ne rušenje – to je ono što je u centru pažnje nas naprednjaka. Dok predsednik Vučić i Vlada Srbije nastoje da zadrže ekonomsku stabilnost u zemlji u gotovo nemogućim uslovima izazvanim ratom u Ukrajini, a da istovremeno pandemija korone još nije okončana, dotle je jedan deo opozicije okupiran jedino nasilnim dolaskom na vlast. Ako misle da će vandalizmom privući glasače ili silom doći na vlast, grdno su se prevarili. Ta priča je ispričana još 5.oktobra.
Politika „Što gore-to bolje“ koju vode Đilas i njegovi sledbenici nikada više neće proći u narodu. To će im biti kristalno jasno posle izbora 3.aprila.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena