Yunet
 

Društvo

Asfaltirano 35 ulica u prigradskim naseljima ukupne dužine 9,6 kilometara

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. april 2024. • 16:38 •

Asfaltirano 35 ulica u prigradskim naseljima ukupne dužine 9,6 kilometara

U pet prigradskih novosadskih naselja u martu je asfaltirano 35 ulica, ukupne dužine 9.606 metara. Pored toga, u ovih pet naselja u 19 ulica je popravljen kolovoz. Ukupno je ugrađeno 5.018,72 tone asfalta. Radnici JKP“Puta“ asfaltirali su 11 ulica u Sremskoj Kamenici, 10 ulica u Petrovaradinu, pet ulica u Starim Ledincima, osam ulica u Novim Ledincima i jednu ulicu u Rumenki.

U Sremskoj Kamenici asfaltirane su ulice Gajeva, Put heroja, Vase Stajića, Mitra Uroševića Riste, Partizanska, Nade Ljubojević Tihe, Plitvička, Suncokretova, Nikole Vujića, Ruža i Ive Andrića. U Petrovaradinu su nov asfalt dobile ulice Vezirac, Breza, Bukovački do, Ivana Šanteka, Okrugićeva, Vladimira Gortana, Vere Miščević, Mira, Kameničke širine i Karagača. U Starim Ledincima, Hopovska, Jovana Dučića, Prote Mateje Nenadovića, Put za Klisu i Fruškogorska. U Novim Ledincima Zlatana Petrovića, Steve Ninkovića, Vojvode Sinđelića, Zmaj Jovina, Narodne vojske, Devet Jugovića i krak iza Mesne zajednice.

U Rumenki u martu asfaltirana je ulica Vojvode Putnika, a na raskrsnici Oslobođenja i Partizanske, na predlog građana postavljen je privremeni semafor, kako bi se unapredila bezbednost učesnika u saobraćaju.

Asfaltiranje ulica u prigradskim naseljima nastavljeno je i u aprilu. Najviše se radi u Petrovardinu, Bukovcu, Sremskoj Kamenici i Rumenki. Ekipe "Puta" danas asfaltiraju ulice Đorđa Sp. Radojičića i Stevana Sinđelića u Rumenki kao i Vidovdansku ulicu u Bukovcu, a nastavljeni su radovi na pripremi za asfaltiranje u ulicama Nebojše Glogovca u Rumenki, Vere Miščević, Bukovačkom putu i Tunislava Paunovića u Petrovaradinu. U ulicama Božidara Adžije i Kameničke širine u Petrovaradinu uređuju se bankine. U gradu, kod raskrsnice Bulevara Jovana Dučića sa Bate Brkića izvode se radovi na popravci bus stajališta za pešake.

Na pet raskrsnica u Novom Sadu u toku su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena