Yunet
 

Društvo

Asfaltirano šest ulica i popravljena oštećenja na državnom putu Novi Sad – Beočin

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 13. mart 2024. • 15:43 •

Asfaltirano šest ulica i popravljena oštećenja na državnom putu Novi Sad – Beočin

Radnici JKP „Put“ nastavljaju radove na unapređenju gradskih saobraćajnica. Kolovoz je popravljen u osam ulica u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Novim i Starim Ledincima, kao i na državnom putu Novi Sad – Beočin.
U Sremskoj Kamenici, novi asfalt dobile su ulice Vase Stajića i Partizanska, a u Novim Ledincima, Zmaj Jovina, krak Devet Jugovića i krak Narodne Vojske. U Starim Lednicima popravljen je krak Hopovske ulice, od broja 13. Pored toga, nastavljeni su radovi na popravci kolovoza. U Novom Sadu, kolovoz je popravljen u ulici Jovana Đorđevića, a u dve ulice u Sremskoj Kamenici, Staroiriškom putu i Školskoj ulici kod OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, obnovljen je kolovoz od tucanika.
Juče su ulici Steve Ninkovića u Novim Ledincima uređene bankine, a u ulici Petra Drapšina u Kaću, zamenjena je plastika na usporivačima brzine. U ulicama Stojana Novakovića 1, Žarka Zrenjanina kod autobuskog stajališta i ulici Miše Dimitrijevića kod Krilove, asfaltiralni su delovi kolovoza koji su bili raskopani zbog radova.
– Asfaltiranje ulica i redovno održavanje kolovoza na ulicama predstavljaju jedan od ključnih prioriteta gradske vlasti i JKP „Put“. Redovno održavanje ulica omogućava komforniju vožnju i unapređuje bezbednost svih učesnika u saobraćaju – vozača, pešaka i biciklista. Tokom proleća očekuju nas još obimniji radovi, kako na asfaltiranju ulica, tako i na održavanju biciklističkih i pešačkih staza – kaže Dušan Radojičić, generalni direktor JKP „Put“- a.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena