Yunet
 

Društvo

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu – 21. marta

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. mart 2024. • 13:05 •

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu – 21. marta

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Filijale NSZ Novi Sad. Sajam će se održati 21. marta 2024. godine od 10 do 15 časova na Novosadskom sajmu, ulica Hajduk Veljkova br.11.
Prijava poslodavaca za učešće na sajmu je u toku i vrši se lično u Filijali Novi Sad ili pozivom na broj telefona 021/488-55-18 ili e-mail [email protected] . Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam pohađaju Obuku za aktivno traženje posla koja je dostupna i na online platformi za učenje Nacionalne službe za zapošljavanje, kako bi što bolje sastavili svoj CV i pripremili se za razgovor za posao.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena