Yunet
 

Društvo

Deda Mraz posetio Centar ministarstva odbrane

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 22. decembar 2022. • 16:55 •

Deda Mraz posetio Centar ministarstva odbrane

U Centru ministrastva odbrane ogranizovano je dodeljivanje paketića za decu pripadnika Centra, nakon nekoliko godina tradicija se nastavila i 21 dete je danas dobilo paketić.

Mališanima je paketiće uručio Deda Mraz, a imalu su priliku da uživaju u predstavi “Magične zavrzlame”, svečanom salom se orio dečiji smeh nakon nekoliko godina kada je poslednji put i bilo organizovana dodela paketića.
Načelnik Centra Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Novi Sad, potpukovnik Dragan Dimoski istakao je da zajedničkim tudom i zalaganjem, a inicijativom zaposlenih, odnosno mame dece organizovan je današnji događaj.
"Vraćamo lepu tradiciju koja je bila zastupljena u ranijim vremenima gde su deca dolazila na posao svojih roditelja i primali paketiće. Naram se da ćemo u narednom periodu koji predstoji, nastaviti ovim lepim aktivnostima vezanih za novogodišnje praznike" – istakao je potpukovnik Dimoski.
Vojni službenik, Ana Tanović govori da je jedan od razloga vraćanja tradicije podele paketića, to da se podmaldio kadar u CMO.
"Nakon dvadesetak godina, prvi put došli smo na ideju da se organizuje dodela paketića i Deda Mraz, a kako zato što se podmladio kadar u Centru ministrastva odbrane u Novom Sadu. Imamo 21 dete, od 26 zaposlenih tako smo došli na ideju da organizujemo i predstavu, dovedemo Deda Mraza i podelimo paketiće" – rekla je Ana Tanović, jedna od organizarki, i dodala da je JKP “Tržnica” donirala paketiće za decu.


Izvor:nsuživo/Foto:nsuživo
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena