Yunet
 

Društvo

Đurić:Nastavimo da zajedno stvaramo budućnost Novog Sada

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 2. decembar 2022. • 10:02 •

Đurić:Nastavimo da zajedno stvaramo budućnost Novog Sada

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, uputio je poruku svojim sugrađanima:

Poštovani Novosađani,
u proteklih godinu dana, učestvovali ste u stvaranju budućnosti i donošenju značajnih odluka za naš grad na participativnoj platformi @tvojgradnovisad U prethodnih godinu dana slali ste svoje predloge za projekte, koji su razmotreni i usvojeni, a danas će ti podaci biti i javno objavljeni.
Preko participativne platforme, koja je prva u regionu, nastavićemo da realizujemo programe i projekte upravo za vas. Grad Novi Sad je prva lokalna samouprava u regionu koja je na ovakav način građanima obezbedila mogućnost učešća u odlučivanju o pitanjima od javnog značaja u digitalnom okruženju.
Ponosan sam na činjenicu da je na platformi registrovano 3.092 korisnika, kao i da je do sada na platformi zabeleženo 12.044 glasa za projekte predložene od strane naših sugrađana, kao i od strane Grada. Danas, 2. decembra biće objavljen i predlog projekata za 2023. godinu i ovim putem vas pozivam da glasate za iste, a kako bi one projekte koji su od strateške važnosti za naš Grad, predložili za finansiranje iz sredstava budžeta u narednoj godini. Takođe, pozivam vas da dostavite i svoje predloge, koji će kao i prethodnih godina biti detaljno razmotreni.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena