Yunet
 

Društvo

Vučević: Mi se ne junačimo i nismo euforični, fokusirani smo i zabrinuti za očuvanje Srba na KiM

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 14. novembar 2022. • 21:13 •

Vučević: Mi se ne junačimo i nismo euforični, fokusirani smo i zabrinuti za očuvanje Srba na KiM

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević gostovao je u emisiji “Fokus” na B92 gde je govorio o složenoj situaciji na Kosovu i Metohiji, atentatu na predsednika Aleksandra Vučića i prednostima Vojske Srbije u poslednjih deset godina.

Ovom prilikom je poručio:“Mi se ne junačimo i nismo euforični, fokusirani smo i zabrinuti za očuvanje Srba na KiM. Jednostrani potezi Prištine vode do moguće eskalacije.  Veliki su ispiti pred nama. Verujem da će ova Vlada biti dostojna svih građana Srbje. Srbija ne želi ratove i sukobe. Ali isto tako moram da kažem da se Vojska Srbije ne plaši i spremna je da izvrši svaku naredbu vrhovnog komandanta.
Vučević se dotakao i atentat na Vučića i njegovu porodicu i ekspresnog hapšenja Vračarskog klana.  
"Mislim da je ta mafija, imala nekoliko opcija na temu atentata na predsednika. Od   manjinskog dela javnosti, ide priča da je klan Belivuk produžena ruka SNS, da ga je SNS napravio i razradio, iako  je UPRAVO SNS, koji su građani izabrali, zadao udarac belivukovom kriminalnom klanu. A onda čujete da je taj isti klan spremao da izvrši atentat na predsednika, I da je Aleksandar Vučić, bio meta broj jedan."  – rekao je Vučević I čestitao svim uključenima na razbijanju vračarskog klana.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena