Yunet
 

Društvo

Popravka novosadskih saobraćajnica

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. novembar 2022. • 13:21 •

Popravka novosadskih saobraćajnica

Od trenutnih aktivnosti na redovnom održavanju putne infrastrukture danas izdvajamo radove na IV deonici Futoškog puta, koji se od jutros izvode na desnoj kolovoznoj traci (u pravcu grada), od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana.

Saobraćaj se odvija dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci, a prohodna je i raskrsnica kod bolnice.
U toku je prva faza radova u Gagarinovoj ulici (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta), kao i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, (od semafora do Ulice Dinka Šimunovića), zbog čega su navedene deonice zatvorene za saobraćaj.
Prema planiranoj dinamici, koja značajno zavisi i od povoljnih vremenskih uslova, od utorka, 15.11.2022. godine, predviđena je druga faza radova u Gagarinovoj ulici (Od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I), dok će prva deonica biti puštena u saobraćaj. U narednih nekoliko dana počeće i radovi na obnovi kolovoza u Ulici Petefi Šandora, koja će se sanirati po deonicama, a najpre će se izvoditi deo od Šumske do Gorana Kovačića.
Podsećamo da je zbog investicionih radova na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), dok je deo Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske) zatvoren usled radova na izgradnji brze pruge.

 

foto:Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad