Yunet
 

Društvo

Počela prva faza radova na sanaciji kolovoza u Gagarinovoj ulici

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 10. novembar 2022. • 13:49 •

Počela prva faza radova na sanaciji kolovoza u Gagarinovoj ulici

Danas se izvode radovi na asfaltiranju kolovoza na delu Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Za sutra, 11. novembra 2022. godine, planirano je  obeležavanje horizontalne signalizacije na ovoj deonici.
Danas je počela i prva faza radova na sanaciji kolovoza u Gagarinovoj ulici, zbog čega je došlo do obustave saobraćaja na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta. Dok se budu izvodili radovi u Gagarinovoj ulici, građanima će u najvećoj mogućoj meri biti omogućen pristup parkinzima i garažama.
Obnova kolovozne konstrukcije predviđena je i na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, a odvijaće se u etapama. Danas su počeli radovi na delu petlje Mišeluk (iznad tunela), odnosno na deonici od semafora do Ulice Dinka Šimunovića i ovaj deo ulice je zatvoren za saobraćaj, što ne utiče na prilaz Institutu. O narednim fazama sanacije kolovoza na Putu doktora Goldmana i izmeni režima saobraćaja u zoni izvođenja radova javnost će biti blagovremeno obaveštena.
U Skojevskoj ulici u Sremskoj Kamenici danas se uređuju bankine uz novi asfaltni kolovoz, dok se u nedavno saniranoj Ulici Doža Đerđa obavljaju radovi na postavljanju usporivača brzine, zbog čega apelujemo na vozače da povećaju opreznost.
Podsećamo da je na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Izvor:Grad Novi Sad

Foto:Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad