Yunet
 

Društvo

Vučević: Novi Sad ovaj most čeka 71 godinu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 24. oktobar 2022. • 12:35 •

Vučević: Novi Sad ovaj most čeka 71 godinu

Odlazeći gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, komentarišući proteste na Šodrošu zbog izgaradnje mosta, zahvalio je danas pripadnicima MUP-a na strpljenju i na razumevanju kakvo ni jedna evropska policija nije imala.

"Osuđujem divljačke, kukavičke napade na pripadnike policije i žandarmerije. Ponovo pitam Novosađane da li Chuta Jovanović treba da nam kaže gde je most u Novom Sadu. Pozdravljam sve koji ne znaju da nađu Novi Sad na mapi, juče su doživeli debakl. Verovatno će objaviti da ih je bilo nekoliko hiljada, jer kad ih je bilo 107 rekli su više stotina. Ja vam kažem da je bilo između 200 i 300 ljudi iz cele Srbije. Mi smo juče na Gradskom odboru stranke imali više od 400 ljudu samo iz Novog Sada", rekao je Vučević.
"Hvala Zelenoviću, Ćuti i poslaniku što udara policajce, a kad ga privedu onda vadi poslaničku legitimaciju, hvala im što su brižni prema Novom Sadu. Pitam ekologe šta je sa ugroženim vrstama ptica kad bacaju dimne bombe i petarde. I pitam još jednom da li je neko poverovao da će biti sprečena izgradnja mosta. Stvarno mislite da neko može da spreči državu i Grad", kazao je Vučević.
On je naglasio da Novi Sad čeka ovaj most već 71 godinu.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena