Yunet
 

Društvo

Tribina "Trezan i vezan"

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. septembar 2022. • 18:35 •

Tribina

Predstavnici Strukovnog udruženja policije „Dr R. A. Rajs” sa sedištem u Novom Sadu, ul. Pap Pavla 46, u saradnji sa Gradom Novim Sadom i Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizuje teorijsko-demonstrativno prikazivanje lošeg uticaja psihoaktivnih supstanci i nekorišćenja sigurnosnog pojasa na bezbednost učesnika u saobraćaju.

Cilj je podizanje bezbednosne kulture građana Novog Sada, uzimajući u obzir da je Novi Sad ove godine dobio status Evropske
prestonice kulture.
Tribina pod nazivom „Trezan i vezan“ održaće se 30. 9. 2022. godine u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće, od 16.00 do 19.00 časova.
Svrha manifestacije je da zajedničkim snagama podignemo svest o tome da droga i alkohol, ali i nekorišćenje sigurnosnog pojasa, imaju vrlo nepovoljan uticaj na bezbednost svih učesnika u saobraćaju.
Fokus grupa na koju je tribina usmerena su mladi iz osnovnih i srednjih škola u Novom Sadu, kao i svi ostali zainteresovani građani.
Ovim putem vas obaveštavamo kako biste nam pomogli u promovisanju ove ideje i zajedno uticali na podizanje bezbednosne kulture naših sugrađana.
Unapred zahvalni predstavnici SUP-a, Grada Novog Sada i Agencije za bezbednost saobraćaja!
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati sa Bobanom Pavlovićem, predsednikom Glavnog odbora Udruženja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena