Yunet
 

Društvo

Gužve na granicama, na Batrovcima se čeka pet sati

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 20. avgust 2022. • 19:29 •

Gužve na granicama, na Batrovcima se čeka pet sati

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na granicama čeka od 30 minuta do peta sati, saopštili su danas JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 najduže se čeka na graničnom prelazu Batrovci za izlazak iz Srbije, čak 300 minuta, a najkraće, po 30-ak minuta na prelazima Sremska Rača i Bačka Palanka.
Na izlazu iz zemlje preko graničnog prelaza Horgoš zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, na Kelebiji 60 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila iznosi oko 70 minuta.
Na graničnom prelazu Preševo na ulazu u Srbiju putnički automobili čekaju oko 100 minuta, a autobusi 70 minuta,
Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 80 minuta, na ulazu za putnička motorna vozila je 40 minuta.
Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, a na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.
Na ulazak u Srbiju preko prelaza Gostun zadržavanje za sva motorna vozila je 45 minuta, a na izlazu 30 minuta, a na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

Izvor: Tanjug

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad