Yunet
 

Društvo

Dospeva treća rata za uplatu poreza na imovinu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. avgust 2022. • 12:31 •

Dospeva treća rata za uplatu poreza na imovinu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, obaveštava obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 15. avgusta 2022. godine, dospeva treća rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Stanje na računu poreza na imovinu kao i informaciju o visini treće rate, poreski obveznici fizička lica mogu dobiti na sledećim lokacijama:
- info-pultu Gradske poreske uprave u TC ''Promenada'';
- šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Ulica Vojvođanskih brigada br. 24-26;
- šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15;
- upitom na mejl adresu [email protected];
- putem naloga na Portalu eUprava (uputstvo za korisnike naloga na Portalu eUprava https://euprava.gov.rs/postanite-egradjanin)
Iznos treće rate za uplatu godišnjeg poreza na imovinu može se utvrditi i uvidom u Rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu, koje, u slučaju da obveznik ne poseduje iz nekog razloga, pored šalter sala Gradske poreske uprave Grada Novog Sada, može preuzeti i u svim radnim jedinicama JP ''Pošta Srbije'' na teritoriji Grada Novog Sada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.
Za sva dodatna pitanja, poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom, od 8 do 14 časova telefonom na brojeve:
021/6616 – 114 dežurni inspektor za fizička lica;
021/4871 – 751;
021/4871 – 707.
Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno, odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena