Yunet
 

Društvo

Kompanija „Dunav osiguranje“ proširuje osiguravajuće pokriće na sve epidemije i pandemije

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. jul 2022. • 15:56 •

Kompanija „Dunav osiguranje“ proširuje osiguravajuće pokriće na sve epidemije i pandemije

Živimo u burnim vremenima, u kojima su zdravstveni rizici postali globalni problem.

Početak decenije obeležila je pandemija kovida 19, i izmenila nam živote preko noći. Postalo je jasno da ćemo sa epidemijama i pandemijama živeti i narednih godina i da su one naša realnost.
A mi u „Dunav osiguranju“ razmišljamo proaktivno. Nakon što smo u udarnoj godini pandemije kovida 19, 2020, prvi uvrstili osiguravajuće pokriće od ove teške bolesti u ponudu putnog zdravstvenog osiguranja, najpre kao dodatni a potom i kao osnovni rizik, sada idemo korak dalje. Naše osiguranje od ove letnje sezone pokriva ne samo sve postojeće zdravstvene rizike već i sve epidemije i pandemije koje zvanično proglasi Svetska zdravstvena organizacija, uključujući i aktuelne majmunske boginje! Prateći dešavanja i tokove zdravstvene politike na globalnom nivou, želimo da svojim osiguranicima pružimo dodatni kvalitet usluge, te da učvrstimo odnose s njima zasnovane na odanosti i poverenju. Za nas je to neodvojivo od društveno odgovornog ponašanja i poslovanja. Zato imamo privilegiju i obavezu da uvek pružimo više, i omogućimo našim osiguranicima da, uprkos zabrinjavajućim vestima o novim virusima i epidemijama, opušteno i bezbrižno putuju na zaslužene odmore.
Naše putničko zdravstveno osiguranje podrazumeva troškove hitne medicinske pomoći, prevoza, kao i pravnu asistenciju, sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra. Vaše je da uživate, a „Dunav osiguranje“ brine o svemu. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com, a imate i pravo na popust od 15% za onlajn uplate.

 Putujte bezbrižno! Vaš „Dunav“ je sa vama!


 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad