Yunet
 

Društvo

Putnička vozila čekaju na Gradini 150 minuta,na Preševu 60

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. jul 2022. • 18:28 •

Putnička vozila čekaju na Gradini 150 minuta,na Preševu 60

Putnička vozila, prema izveštaju Uprave granične policije od 17 i 15 čekaju na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje 150 minuta, dok na Preševu čekaju 60 minuta.

Na prelazima Gostun i Jabuka putnička vozila čekaju 45 minuta i na ulazu i na izlazu iz zemlje.
Teretna vozila čekaju na Horgošu 120 minuta prilikom izlaska iz zemlje, a na Kelebiji 60 minuta.
Putevi Srbije upozoravaju na izmene režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako zbog radova na izradnji mosta preko Pepeljuše do 1. novembra biće sužen put Kruševac (Jasika) - Koševi i to sa leve strane.
Na deonici Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra od 7 do 22 časa zbog radova na sanaciji klizišta „Bušinsko polje“ saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.
Isti režim primenjuje se na deonici Kovin - most na Dunavu i to do 20. avgusta od 7 do 17časova, a razlog su radovi na rehabilitaciji puta.
Na auto-putu E-75, na deonici petlja Ražanj - petlja Pojate do 1. septembra odvijau se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka u smeru ka Beogradu, pa se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
Na deonici Knić - Mrčajevci do 15. septembra planirani su radvi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

 

Izvor: Tanjug

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena