Yunet
 

Društvo

Dunav osiguranje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. maj 2022. • 14:46 •

Dunav osiguranje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Kompanija Dunav osiguranje i ove godine predstavlja svoje proizvode u oblasti osiguranja u agraru na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

U Dunav osiguranje kažu da je maj tradicionalno rezervisan za poljoprivrednike i da se kompanija i na sajmu trudi da proizvođačima objasni korist od dodatne ekonomske sigurnosti koje im pruža osiguranje.
Na toj vrsti edukacije radi se već godinama unazad jer je ono u Srbiji zastupljeno u mnogo manjoj meri nego što je to u zemljama Evropske unije, pa njihovi poljjoprivrednici imaju veću finansijsku stabilnosti i mogućnost da kalkulišu i da planiraju svoju poljoprivrednu proizvodnju za nekoliko godina unapred, navode u toj kompaniji.
"Zato održavamo razne tipove radionica širom Srbije, a ne samo ovde na sajmu poljoprivrede, i upoznajemo poljoprivrednike sa pogodnostima u vreme te kampanje u mesecu maju. Imajući u vidu da smo jedino društvo za osiguranje u vlasništvu Republike Srbije, želimo dodatno da stimulišemo poljoprivredne proizvođače da se osiguraju, a kako već Ministarstvo poljoprivrede odnosno država daje subvencije u poljoprivrednim proizvođačima od 40 do 70 odsto u zavisnosti od regiona i ugroženosti, kompanija Dunav osiguranje je uvelo i dodatne popuste od 10 pa i više procenata", istakao je član Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Miloš Milanović.
Sve informacije poljoprivrednici mogu da dobiju na štandu Dunav osiguranja na 89.međunarodnom poljoprivrednom sajmu od danas, pa do 27.maja.

 

Izvor: Tanjug

Foto: Tanjug Nenad Mihajlović

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad