Yunet
 

Društvo

Konkurs za zapošljavanje u Pošti širom Srbije 4. maja

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. april 2022. • 10:46 •

Konkurs za zapošljavanje u Pošti širom Srbije 4. maja

Pošta Srbije Beograd 4. maja pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritorij Srbije.

"Potreba za novim radnicima rezultat je širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica", navela je Služba za odnose s javnošću tog javnog preduzeća i precizirala da su aktuelne potrebe za zapošljavanjem vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.
Za ta radna mesta u poslovnicama širom zemlje, imaju priliku da se prijave kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.
Kandidati koji uđu u uži izbor, biće, dodaju, pozvani na profesionalnu selekciju,
Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.
Ta stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.
Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.
"Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija", navode iz Pošta Srbije.

 

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad