Yunet
 

Društvo

Svetosavska svečanost i promocija magistara tehničkih nauka, specijalista i master inženjera

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 27. januar 2022. • 20:39 •

Svetosavska svečanost i promocija magistara tehničkih nauka, specijalista i master inženjera

Fakultet tehničkih nauka je 27. januara 2022. godine tradicionalno je upriličio Svetosavsku svečanost i promociju magistara tehničkih nauka, specijalista i master inženjera.

Svečanost je održana uz poštovanje svih epidemioloških mera.
Na samom početku svečanosti, sve prisutne pozdravio je dekan Fakulteta tehničkih nauka, prof. dr Srđan Kolaković a nakon njega i rektor Univerziteta u Novom Sadu, prof. dr Dejan Madić.
Svetosavska nagrada izuzetnom studentu Fakulteta tehničkih nauka za školsku 2020/2021. godinu dodeljena je Milici Škipina koja je završila osnovne i master akademske studije na studijskom programu računarstvo i automatika sa prosečnom ocenom 10.
Novčanom nagradom, diplomom i prikladnom knjigom nagrađeni su i master inženjeri koji su u ovoj promociji imali najviši prosek u okviru oblasti svojih studija.
Velika nam je čast što je jedna od promovisanih bila i prof. dr Vesna Turkulov koja je Ukazom o odlikovanjima koje je potpisao predsednik Republike Srbije, dobitnica zlatne medalje za zasluge u borbi protiv korona virusa.  
Prof. Turkulov je na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, uspešno završila specijalističe akademske studije na modulu Menadžment u zdravstvu.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena