Yunet
 

Sport

ŽKK „Srem” ponovo najbolji u Vojvodini

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 21. mart 2024. • 14:35 •

ŽKK „Srem” ponovo najbolji u Vojvodini

Ženskom košarkaškom klubu „Srem“ iz Sremske Mitrovice je ponovo pripala nagrada za ostvarene rezultate u takmičenjima mlađih kategorija za 2023. godinu.

Nagrada za najbolji klub dodeljena je juče na svečanoj ceremoniji u Novom Sadu predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu.

ŽKK „Srem“ je nastavio da ostvaruje fantastične rezultate pa je tako u protekloj godini postao: šampion Vojvodine u pionirskoj kategoriji i nakon toga treće mesto na finalnom turniru prvenstva Srbije za pionirke, u kadetskoj konkurenciji vicešampion Vojvodine kao i u najmlađoj konkurenciji minibasket gde je osvojio vicešampionsku titulu u Vojvodini.

ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim i nestvarnim rezultatima ponovo pomerio granice u pisanju košarkaške istorije. Sremska Mitrovica ponovo može da se ponosi rezultatima koje su postigle košarkašice Srema ali ništa od velikih uspeha ne bi bilo bez velike pomoći i podrške lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica.

ŽKK „Srem“ je nastavio sa sjajnim uspesima i ove sezone jer je već obezbedio plasman na završni turnir Srbije u kadetskoj konkurenciji, završne turnire Vojvodine u pionirskoj i mlađoj pionirskoj konkurenciji dok je veoma blizu da i u juniorskoj kategoriji izbori plasman na završni turnir Srbije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena