Yunet
 

Kultura

„U procesu” Srđana Dinčića 28. i 29. januara

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 12. januar 2022. • 07:37 •

 „U procesu” Srđana Dinčića 28. i 29. januara

Premijera novog stand upa Srđana Dinčića „U procesu“ svoju premijeru doživeće u Sremskoj Mitrovici, u Pozorištu „Dobrica Milutinović“. Mitrovčani će novi stand up šou imati priliku da pogledaju u petak, 28.januara i u subotu, 29.januara sa početkom u 20 časova.

“U procesu” stand up Srđana Dinčića materijal je koji će publika imati prilike da čuje na ovoj turneji, sa premijernim izvođenjem u Sremskoj Mitrovici, nastao je u oktobru 2021. godine i imao svoju premjeru u okviru StandUpFest-a.Kao i svaki put, Srđan će nas provesti kroz svoje životne situacije kroz svoj veoma specifičan pogled na svet. Svima nam se desilo, uglavnom se nismo nasmejali. Možda je vreme da sve probleme sagledamo na drugačiji način, a možda samo treba da dolazimo na stand up komediju da nam to uđe u naviku.

28. i 29. januara u Sremskoj Mitrovici, u gradu u kome je rođen i gde živi, Srđan Dinčić izvešće svoj novi program.

Cena ulaznice je 600 dinara. Informacije i rezervacije možete dobiti na telefon 0225/615-115. Biletarnica (na spratu) je otvorena svakog radnog dana od 8 do 14 sati i jedan sat pre svakog programa (hol Pozorišta).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad