Yunet
 

Društvo

Održana radionica u okviru projekta „Održivi razvoj za sve”

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 3. januar 2022. • 17:48 •

Održana radionica u okviru projekta „Održivi razvoj za sve”

Putem ZOOM platforme održana je radionica u okviru projekta ODRŽIVI RAZVOJ ZA SVE – PLATFORMA ZA LOKALNI DIJALOG, koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) kroz program „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT“.

U okviru radionice diskutovalo se o prednostima i značaju objavljivanja relevantnih budžetskih dokumenata na internet prezentaciji lokalnih samouprava.

Radionicu je vodila izabrani konsultant Milijana Zdravković Mihajlov, a prisustvovali su predstavnik Gradske uprave za budžet, predstavnik informatičkog sektora koji se bave uređenjem sajta Grada, kao i predstavnik udruženja Regionalne inicijative Srema, partnera na projektu.

Uvim putem su razmenjena dosadašnja iskustva u vezi transparentosti budžetske dokumentacije putem zvaničnog sajta Grada, a govorilo se i o budućim inovativnim rešenjima u ovoj oblasti. Kao i do sada, tako će i u buduće građani putem zvanične internet prezentacije imati konstantan uvid u dokumentaciju budžeta grada, u čijem kreiranju i sami učestvuju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena